Ostke oma pagaritöökodade ülejäägid

Meie Bielefeldis asuval ettevõttel on avar näitusesaal, kus esitleme 5000 ruutmeetri suurusel alal tohutut valikut kasutatud pagaritöökodasid.

Ostke oma pagaritöökodade ülejäägid

 

Kas plaanite pagariäri likvideerida ja soovite oma vanad masinad maha müüa? Siis on Multiback Bakery Technology teie pädev partner. Multiback Bäckereitechnik on spetsialiseerunud kasutatud pagaritöökodade ostmisele ja müügile. Tänu meie aastatepikkusele tööstuse teadmistele suudame teie masinate väärtust realistlikult hinnata ja pakkuda teile kasutatud masinate eest õiglast hinda.

 

Vaadake meie teenuste kohta lisateavet kohe või hankige otse oma pagaritoodete kuluprognoos. Samuti võtame hea meelega lahti ja transpordime teie seadmeid – nõustame teid ilma kohustusteta.

 

Ettevõtte likvideerimine: Ostame teie ahjud ja masinad

 

Kui ettevõte likvideeritakse, on masinate edasimüük vaid üks paljudest ülesannetest, mis tuleb täita. Multibacki pagarimasinad aitavad teid selles hea meelega. Kasutatud pagaritöökodade spetsialistina oleme võimelised üle võtma nii üksikuid seadmeid kui ka komplektseid pagariseadmeid. Meil on hea meel määrata teile ka erimasinatele õiglane hind.

 

Meie Bielefeldis asuval ettevõttel on avar näitusesaal, kus esitleme 5000 ruutmeetri suurusel alal tohutut valikut kasutatud pagaritöökodasid. Meie müügisalong on esimene kontaktpunkt kogu Saksamaa pagaritele, kes otsivad oma ettevõtte jaoks kasutatud seadmeid. Hea meelega ostame ka teie vanu masinaid. Alates ahjust kuni jahuhoidlateni, taigna ettevalmistamise seadmetest kuni komplektsete tootmisliinideni – aktsepteerime peaaegu kõiki seadmeid osade vahetamise teel.

 

Ost ja kolimine soodsate hindadega


Tööstuse asjatundjatena teame täpselt, kui palju teie vanad masinad väärt on. Sõltumata sellest, kas seadmed on peaaegu uued või keskmises kasutuses: võtame teie süsteemid hea meelega osaliseks vahetuseks. Vanad masinad valmistame, kontrollime ja puhastame tavaliselt meie poolt enne, kui pakume neid kasutatud pagaritöökodadena oma klientidele. Kas osaliselt või täielikult remonditud: igas suuruses kaubanduslikud pagaritöökojad leiavad meie valikust õige varustuse.

 

Kas vajate abi oma süsteemide demonteerimisel ja eemaldamisel? Ka siin on Multiback Bäckereitechnik teie kõrval pädeva teenusepakkujana. Meie kogenud paigaldajad võtavad hea meelega kõik eelseisvad tööd ja järgivad alati teie tööprotseduure. Me teame ju täpselt, kui palju planeerimist ettevõtte likvideerimise taga on. Meie spetsialistid saadavad teie ettevõtte likvideerimist ning võtavad üle täieliku demonteerimise ja äraveo, et saaksite rahulikult käimasoleva äri eest hoolitseda.

 

Uurige kohe ja müüge kasutatud pagarimasinad Pagari likvideerimine


Olgu selleks väike käsitööettevõte, pagarikett või tööstuslik pagariäri: oleme teie kontaktiks, kui otsite ostjat kasutatud pagaritöökodadele. Alates taignasegistist kuni täieliku tootmisliinini võtame osade vahetusse igat tüüpi ja suurusega vanu masinaid. Kui otsite uut ärivarustust, leiate kindlasti selle, mida otsite, meie hästi varustatud müügisalongist Bielefeldis.

 

Võtke meiega kohe ühendust, et taotleda oma kasutatud seadmetele mittesiduvat pakkumist. Saate oma vanad kasutatud pagarimasinad müüa soodsate hindadega spetsialiseeritud edasimüüjale ja jätta demonteerimise meie kogenud mehaaniku hooleks. Nii et miski ei takista sujuvat töölahutusvõimet.

multiback

Seotud postitused

Laadimine ... Palun oodake.

Praegused kuulutused meie turult

Laadimine ... Palun oodake.
Kategooria valik